HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din vanat

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • un iepure,
  • 4 linguri de ulei,
  • 250 g masline,
  • un pahar cu vin,
  • o lingura de bulion,
  • sare,
  • piper,
  • doua cepe mari,
  • 250 g arpagic.

Preparare:

Se curata iepurele si se sterge bine cu un prosop curat, de firele de par si de resturile de singe, dupa care se imparte in bucati. Se poate pregati imediat sau se marineaza carnea (se pune carnea pentru 6-7 ore intr-un vas cu un amestec din vin, otet, apa, usturoi, foi de dafin, dupa care se scoate si se lasa la scurs). Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei si se lasa pe foc pina se rumeneste. Dupa ce s-a prajit se adauga bucatile de carne care se rumenesc usor pe toate partile. Se adauga apa fiarta, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic. Separat, se curata arpagicul si se pune intr-o craticioara cu ulei, unde se lasa pina se inmoaie. Cind carnea s-a inmuiat, se adauga arpagicul calit, vinul, bulionul si maslinele, desarate si fierte in prealabil. Se pune sare si piper, dupa gust, si se amesteca bine. Se mai lasa pe foc pina mai scade din lichid. Se serveste rece.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Gulii umplute cu carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Jambon fiert in vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Carne de vanat in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Snitel de iepure cu sos si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.