HTC 10 aduce inapoi camera Ultrapixel

HTC 10 aduce inapoi camera Ultrapixel

HTC a dezvaluit noul flagship HTC 10, ce va marca intoarcerea celebrei camere UltraPixel a companiei, cu o concentrare pe debarasarea de bloatware pre-incarcat (aplicatii 3rd party nesolicitate de catre utilizatori). Esti in cautarea unei huse HTC perfecte pentru smartphone-ul tau? Intra pe MagazinGsm.ro.

In timp ce se pastreaza acelasi design din metal prezent si pe One M7, M8 sau M9, acest smartphone are acum niste varfuri colturoase, de doar 3 mm grosime. Specificatiile hardware includ suport pentru card micro SD, 32 Gb capacitate de stocare interna, 4GB de memorie RAM foarte rapida, un procesor Qualcomm Snapdragon 820 – octa core si o baterie de 3000 mAh. Detaliile exacte despre chipset, vor varia in functie de regiunea de implementare, dupa cum declara HTC.

Pe partea din spate a handset-ului, avem camera UltraPixel 2 cu un senzor de 12 megapixeli si o apertura f/1.8, pentru a lasa sa intre in senzor mai multa lumina si in consecinta, pentru a putea captura imagini mult mai bune (fara zgomot), in conditii de luminozitate slaba.

De asemenea, camera foto este prevazuta si cu stabilizare optica a imaginii – OIS. HTC declara despre aceasta camera, ca se deschide si focuseaza mai rapid decat orice alt smartphone de pana acum.

Pe partea din fata, putem observa display-ul de o calitate foarte buna, avand dimensiunile de 5.2 inch si rezolutia Quad HD – 2560×1440 pixeli reali, cu o densitate a pixelilor de 564 de pixeli per inch. Textul este foarte clar, iar imaginile de asemenea.

Camera pentru selfie, prevazuta cu un senzor “Ultraselfie”, are 5 megapixeli si stabilizare optica ca si cea principala – o raritate pe smartphone-uri, fie ele chiar si unele de top. Cu toata aceasta concentrare pe partea foto, putem deduce ca HTC 10 va captura continut video la rezolutii 4K, avand prezente optiuni noi, redefinite, pentru meniul camerei si pentru celelalte facilitati, pentru a face accesul cat mai simplu.

Fanii HTC pot observa in acelasi timp ca speaker-ele BoomSound de pe partea frontala nu s-au reintors pe acest model, dar compania declara ca solutia aleasa in acest caz, de a dispune boxele in zona de sus si de jos a sasiului de pe partea frontala, va asigura o claritate, calitate si volum audio superioare solutiilor precedente.

Boxa principala se afla acum in partea de sus, cu cea secundara in partea de jos, sistemul primind denumirea de “BoomSound Hi-Fi Edition”.

Ca parte a efortului de a imbunatati la maxim experienta in utilizare, HTC a depus eforturi sustinute pentru a se asigura ca sistemul de operare Android OS, contine mult mai putine aplicatii duplicat, decat ai gasi in mod normal la un handset optimizat de catre un producator anume. In trecut de exemplu, flagship-urile de la HTC, erau livrate cu 2 sau 3 aplicatii pentru camera, dar nu mai este cazul acum.

Totul va fi simplificat si optimizat cat mai bine posibil, pentru ca utilizatorul final, sa se poata bucura de acest device, fara sa fie incurcat de zeci de aplicatii instalate default (din fabricatie). Va exista cate una singura pentru o anumita functie, dar acea aplicatie isi va face treaba excelent, ne asigura cei de la HTC.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.