De ce poate ajunge in service un telefon Samsung Galaxy j730?

De ce poate ajunge in service un telefon Samsung Galaxy j730?

Samsung Galaxy j730 este unul dintre cele mai cautate smartphone-uri de pe piata de catre persoanele care isi doresc un smartphone de la un producator renumit, care sa aiba un pret atractiv si care totodata sa dispuna de specificatii tehnice decente.

Dat fiind faptul ca pretul telefonului este unul atractiv, cu siguranta si pretul eventualelor reparatii va fi la fel de atractiv, astfel ca o inlocuire ecran Samsung j730 nu va costa la fel de multi bani precum inlocuirea unui ecran Samsung Galaxy din gama S de exemplu (S8, S9, S10).

Dispozitivele Samsung Galaxy j730 din punct de vedere al designului sunt impresionante, dispun de-asemenea de specificatii tehnice notabile pentru categoria de smartphone-uri din care fac parte, insa chiar si asa, pot intampina diferite probleme de functionare, precum inchiderea brusca sau restartarea.

kurtmann.ro

De ce dispozitivul meu Samsung se inchide aleator sau se restarteaza?

Pot fi mai multe cauze pentru care telefonul Samsung Galaxy j730 se inchide repetat si neasteptat sau se restarteaza. Urmati pasii de mai jos pentru o diagnosticare:

Descarcati ultima versiune de software.

Actualizarea de software poate rezolva eventualele probleme care cauzeaza restartul dispozitivelor. Urmati pasii de mai jos pentru a descarca ultima versiune de soft. Asigurati-va in primul rand ca dispozitivul este conectat la o retea Wi-Fi. Dupa, in dispozitiv selectati Setari > Despre dispozitiv > Actualizare software si dupa selectati „Actualizare”.

Folisiti dispozitivul fara card de memorie extern. (SD card)

Daca dispozitivul contine un card SD, opriti dispozitivul, extrageti cardul, reporniti dispozitivul din nou si urmariti daca dispozitivul se mai restarteaza neasteptat atunci cand cardul este extras.

Daca dispozitivul functioneaza corect fara card SD este foarte probabil ca acel card sa cauzeze restarturile. Stergeti toate datele de pe cardul SD si incercati sa folosti telefonul Samsung Galaxy j730 cu cardul gol. Daca dispozitivul in continuare se restarteaza atunci cand cardul e in interior insa e gol, atunci cel mai probabil cardul are o problema hardware. In acest caz, cardul trebuie verificat de un inginer sau schimbat cu un altul.

Reset la setarile din fabrica

Un reset la setarile din fabrica va aduce dispozitivul la starea cu care acesta a iesit din fabrica. Asta inseamna ca toate schimbarile aduse la dispozitiv si toate datele stocate pe acesta vor fi sterse. Astfel, inainte de a face acest reset va rugam sa efectuati o salvare a datelor pe care nu doriti sa le pierdeti, pe un alt dispozitiv, de exemplu un PC. Cand s-a efectuat aceasta salvare a datelor in siguranta puteti urma pasii:

Selectati Setari > Creare copii de rezerva si resetare (optiunea poate fi in sectiunea Conturi) > Revenire la setarile din fabrica si dupa, selectati Resetare dispozitiv.

Daca pasii anteriori nu rezolva problema, dispozitivul trebuie sa ajunga intr-un service gsm autorizat, pentru ca expertii in reparatii Samsung, sa se ocupe de remedierea problemei.

Asadar, dupa cum se poate vedea, aceasta este o posibila problema a dispozitivelor Samsung Galaxy j730, insa este o problema care poate fi remediata de catre expertii de la service.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.