De ce nu au oamenii o parere buna despre videochat?

De ce nu au oamenii o parere buna despre videochat?

O multime de fete care se afla in cautarea unui loc de munca se gandesc sa opteze pentru videochat Money-studio.ro, deoarece isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul videochatului.

Fetele care au de gand sa opteze pentru o cariera in acest domeniu de activitate cu siguranta sunt constiente de salariile foarte mari pe care le au modelele videochat, insa trebuie mentioanat faptul ca un model videochat munceste foarte mult pentru banii pe care ii castiga.

In ceea ce priveste aceasta activitate, este important de precizat ca nu toata lumea priveste cu ochi buni videochatul, iar in continuarea acestui articol vom vedea si de ce.

kurtmann.ro

In primul rand datorita informatiilor false pe care le au despre aceasta activitate, foarte multi oameni confunda videochatul cu prostitutia. Aici este foarte important de mentionat faptul ca fetele care fac videochat nu isi vand trupul precum fetele care practica prostitutia, ci isi vand timpul liber si mai degraba imaginatia, atentia sau empatia.

Fetele care fac videochat cel mai probabil nu se vor intalni niciodata cu clientii lor, dat fiind faptul ca acestia sunt din strainatate, asa ca oamenii nu au nici un motiv pentru care sa asocieze videochatul cu prostitutia.

Un alt motiv pentru care oamenii privesc cu neincredere videochatul este acela ca ei considera ca fetele care practica aceasta meserie sunt obligate sa se dezbrace. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa.

In primul rand trebuie precizat ca exista videochat adult, o ramura a videochatului in care fetele se dezbraca in fata camerei web, insa exista si videochat nonadult care este o alta ramura a videochatului, in care fetele nu trebuie sa se dezbrace in fata camerei web.

Asadar, fetele care se dezbraca in fata camerei web o fac deoarece isi doresc asta, fiind constiente de faptul ca in acest fel vor castiga mult mai multi bani decat fetele care fac videochat nonadult si nu se dezbraca in fata camerei web.

Referitor la videochatul nonadult, acesta are rolul de a seduce prin cuvinte si prin puterea imaginatiei, prin capacitatea modelului de a purta o conversatie cu clientul in asa fel incat acesta sa fie extrem de multumit de comportamentul modelului astfel incat sa revina si a doua oara.

Exista persoane care nu privesc cu ochi buni videochatul deoarece considera ca fetele care practica aceasta meserie sunt obligate sa faca anumite lucruri pe care ele nu le doresc.

Ei bine, acest lucru cu siguranta este total neadevarat, deoarece fetele care fac videochat pot sa isi aleaga singure partenerii de chat, si pot alege pana in ce punct aleg sa le satisfaca acestora dorintele.

Asadar, fetele care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul videochatului trebuie sa stie ca aceasta activitate este legala in Romania, si trebuie privita ca orice alta activitate de pe urma careia se obtine un salariu lunar.

Fetele care au de gand sa practice aceasta meserie nu fac nimic rau si nimic rusinos, ci dimpotriva isi castiga singure existenta, asa ca oamenii nu au de ce sa fie rautaciosi cu modelele care fac videochat.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.