De ce avem nevoie de animatori?

De ce avem nevoie de animatori?

Pentru ca petrecerile pentru copii sa aiba succes noi va recomandam sa luati in calcul si angajarea unui animator sau a mai multor animatori.

Un clown va fi pregatit sa alerge si sa faca tumbe in schimb o printesa va ramane totusi o printesa. Pentru o petrecere avem nevoie de animatori copii.

Pentru printese este mult mai greu sa animeze copiii in rochii lungi si grele si de aceea printesele sunt recomandate pentru jocurile statice si pentru facepainting. Situatia va fi mult mai dificila in cazul in care folositi mascote.

De exemplu Hello Kitty va trebui sa aiba in permanenta un ajutor pentru a se misca si de asemenea la jumatate de ora va trebuie sa ia si o scurta pauza de odihna. Stiind toate acestea este evident ca in momentul in care angajam animatori trebuie sa stim exact ceea ce vrem de la ei.

Inainte sa alegeti agentia pentru evenimente va recomandam sa vedeti si sa analizati cu atentie toate ofertele. Puteti sa cereti si site-ul dar si pagina de facebook.

Dupa ce aveti toate aceste informatii va recomandam sa urmariti petrecerile cu copii pentru a vedea daca veti fi multumiti si daca serviciile oferite se potrivesc cu ceea ce va doriti.

consultanta Dan Bradu

Puteti de asemenea sa urmariti si petrecerile unde au participat ca invitati sau ca sarbatoriti copii ai cunostintelor si ai prietenilor. Cereti toate referintele in legatura cu animatorii si incercati sa va asigurati ca acestia sunt potriviti pentru ceea ce vreti sa aveti la petrecerea copilului.

Sunt multi copii care aleg teme pentru petreceri. In acest caz animatorii vor trebui sa se incadreze in linia pe care o urmeaza petrecerea. Daca tema aleasa va fi Disney se va potrivi perfect printesa Anabella.

Daca sarbatoritul este pasionat de fantezii precum Tara lui Nicaieri atunci puteti sa alegeti pentru petrecere un cuplu de pirati. De asemenea, inainte de a va decide este indicat sa analizati si bugetul disponibil atunci cand planuiti o petrecere si sa stabiliti clar cati bani veti aloca animatorilor. E posibil sa vreti sa investiti mult in spectacole si demonstratii de magie sau puteti sa credeti ca micutii vor fi foarte incantati de clowni.

O idee buna este sa cereti sfatul agentiei de evenimente. In general persoanele de acolo au o mai mare experienta si se vor bucura sa va ajute pentru ca va fi si in interesul lor sa fiti multumiti de petrecere.

Faceti rezervarile cat mai din timp. Desi aveti intentii bune in ceea ce priveste organizarea unei petreceri daca veti face rezervarea numai cu cateva zile inainte va fi posibil ca personajul pe care il va vrea copilul, sa nu mai fie disponibil pentru ca este la un alt eveniment in aceeasi perioada.

Numarul de copii va trebui sa fie ales corect. Va recomandam sa aveti un animator pentru un numar de maxim 10 copii. Daca stiti ca la respectiva petrecere veti avea 30 de invitati si credeti ca numai doi clowni sunt suficienti este posibil sa aveti o surpriza nu foarte placuta.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.