Cum sa optezi pentru cel mai bun gadget pentru tine?

Cum sa optezi pentru cel mai bun gadget pentru tine?

Ritmul in care apar gadgeturile in ultimii ani este unul de-a dreptul ametitor, noile modele disponibile la magazin iPhone Bucuresti fiind tot mai performante si avand caracteristici la care cu cativa ani in urma ar fi fost greu sa ne gandim.

In viitor va fi posibil sa platim chiar si cu telefonul mobil la magazine si sa facem totul mult mai usor deoarece aceste dispozitive au devenit unele extrem de performante.

Putem alege ceea ce dorim si avem posibilitatea de a lua cel mai bun gadget la un pret convenabil pentru bugetul pe care il avem la dispozitie in acest scop.

Deosebit de atractive pentru utilizatori sunt acum gadgeturile care provin de pe piata asiatica, din Taiwan si din China. Acestea sunt foarte performante, concurand cu cele lansate de marile companii in domeniu pe piata de profil.

Astfel,  pe langa marii producatori ca Samsung si Apple, avem posibilitatea de a cumpara telefoane mobile si de la producatori din China,  asa cum sunt cei de la Huawei, Lenovo sau Xiaomi. Acesti producatori au inteles cum sa se lupte de la egal la egal cu marile companii din domeniu si sa castige o cota de piata cat mai mare in acest domeniu competitiv.

E greu de imaginat unde se va opri evolutia in privinta gadgeturilor si cat de multe modele vor mai aparea in viitor, astfel incat sa putem face cea mai buna alegere. Orice model am cumpara in prezent, el va fi depasit in scurt timp de o alta aparitie, mai performanta si mai stractiva pentru noi.

consultanta Dan Bradu

Ajungem, astfel, sa schimbam un telefon mobil la un interval mai scurt de timp fata de trecut,  atunci cand asteptam mai multi ani pentru a face pasul spre un gadget mai performant.

De fapt,  cu mai multi ani in urma, telefoanele erau mult mai putin dezvoltate si nu cunoscusera acelasi avans tehnoligic ca in prezent, limitandu-se la apeluri telefonice si mesaje text. Nici operatorii de telefonie nu aveau o gama larga de optiuni in privinta abonamentelor puse la dispozitia clientilor lor.

Ulterior, a aparut posibilitatea ca telefoanele sa se conecteze inclusiv la internet si ca ele sa fie folosite pentru rularea unor fisiere multimedia de diverse tipuri. Astfel, folosim acum un telefon mobil pentru a calatori cu ajutorul unui GPS, pentru a asculta muzica a trimite email-uri si pentru a viziona chiar filme la cea mai mare rezolutie.

Telefoanele si tabletele sunt nelipsite din dotarea multor utilizatori care vor sa fie mereu in pas cu tehnologia moderna. Ei doresc ca la un pret convenabil sa beneficieze de performante de varf si sa aiba mereu un telefon sau o tableta pe care sa se poata baza mult timp in viitor. Cele mai indicate gadgeturi sunt cele produse de marile companii in domeniu, asa cum ar fi Samsung si Apple.

Din urma vin foarte puternic multe companii chinezesti care produc telefoane inteligente si tablete, asa cum ar fi Huawei, Lenovo si Xiaomi. Acestea ofera terminale de inalta calitate la preturi mici.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.