Cum sa evitam problemele cu sistemele led

Cum sa evitam problemele cu sistemele led

Rr-led.ro ne invata cum sa evitam problemele ce pot sa apra cu sistemele de iluminat cu led si ce ar trebui sa facem in momentul in care acestea apar. Am tot auzit de la mai multe persoane faptul ca ledurile sunt mult mai scumpe la inceput insa in momentul in care discutam despre modul in care putem sa facem conomii in ceea ce priveste costurile de menentanta si costurile de exploatare ele sunt foarte eficiente si merita din plin aceasta investitie.

Ele ne ajuta sa eliminam timpul de acre avem nevoie pentru a le inlocui des si reduc si riscurile de aparitie a socurilor electrice din timpul inlocuirii.

Ledurile merita investitia doar atunci cand toate promisiunile de performanta pot sa fie indeplinite. Becurile cu led care se mandresc cu o crestere eficienta din punct de vedere energetic comparativ cu alte optiuni de iluminat au in mod cert o mai mare cautare pe piata.

Atunci cand discutam despre esecurile pe care le au corpurile de iluminat cu led, standardul din industrie este de 3 procente. Pentru majoritatea rata aceasta este acceptabila insa chiar trebuie sa existe? Ca si dispozitive electronice care au semiconductori ledurile seamana cu televizoarele si cu alte produse care au consum, si prin urmare trebuie ori sa nu dea rateuri deloc sau pot sa dea rateuri mai devreme.

Cu toate astea sunt multi proprietari de cladiri ori de mai multe spatii care vor achizitiona si becuri sau corpuri de iluminat led si se vor confrunta cu rate de esec mai mari sau se intreaba carui fapt ii datoram acest lucru.

Ratele de esec mari apar in general din cauza altor probleme si de obicei reprezinta un rezultat direct al controlului inadecvat al calitatii si al instalarii deficitare ori al proastei utilizari a componentelor.

Avand o industrie care depaseste clar 4 miliarde de dolari pe an, iluminatul led e mai scump fata de cel conventional, insa cand preturile scad oamenii tind sa cumpere tinand cont exclusiv de pret si se indreapta mereu spre produsele ieftine eliminand din calcul in mod automat calitatea.

Cele mai importante cauze pentru aceste probleme ce apar sunt reprezentate de sursa adica de modul in care becurile sunt facute si la fel se intampla si in cazul corpurilor de iluminat. Absolut toate componentele lor trebuie sa fie facute in asa fel incat sa reziste.

Pentru a putea minimiza sansele ca aceste surse de iluminat sa nu mearga corect, va recomandam sa va informati cat mai bine in ceea ce priveste modul prin care toti producatrii isi testeaza produsele. Numai prin controale temeinice problemele ori defectiunile pot sa apara si vor fi remediate inainte.

Sunt deja foarte multe produse care sunt contrafacute pe piata iluminatului cu led si cele mai multe provin de la producatorii no name care scot becurile in china. Astfel de produse nu sunt altceva decat simple imitatii palide ale produselor ce apartin producatorilor renumiti cu mai multa experienta in domeniu si care au de asemenea si mai multe resurse investite in acest domeniu, atat din punct de vedere uman cat si material.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.