Cum poarta un barbat fularul?

Cum poarta un barbat fularul?
kurtmann.ro
Share Button

Indiferent ca vorbim despre un fular personalizat sau unul normal, acesta este in general o buacata de panza care are pe lungime de aproximativ 70 de centrimetri si o latime de 10 cm, si care a fost facut special pentru a se purta in jurul gatului.

Tesaturile au orice compozitie pornind de la lana si terminand la casmir natural. Pana acum mai multi barbati au considerat fularul unui accesoriu feminim mai mult decat masculin dar nu este chiar asa.

In acest articol incercam sa risipim toate aceste prejudecati si va spunem si cum ar trebui sa isi lege fularul barbatii dar si de ce ar trebui acesta purtat nu doar cand este frig afara.

Fularul are functie de aparare si mai bine zis ii protejeaza pe cei care il poarta de frig. Un fular mai gros din lana sau din casmir poate sa mentina caldura atunci cand iarna este geroasa si un fular subtire si usor va poate proteja de soare sau de nisip in cazul in care mergeti intr-o zona unde este nisip.

Stilul fularului ori stilul esarfei devine un element de stil in tinuta pe care o aveti mai ales daca veti alege o stofa potrivita. Desigur un fular poate sa fie purtat si afara si deja acest lucru u mai e o noutate in prezent.

Sunt totusi unii oameni care prefera sa poarte fularul si in anumite incaperi si sa ii accentueze astfel individalitatea. Sunt mai multe modele de fulare: cele de tip banana, esarfa de tip palestinian, esarfe si fulare subtiri, esarfe rotunde, esarfe lungi si asa mai departe. Alegerea va depinde doar de voi si de stilul pe care il aveti.

In general latimea fularului variaza intre 15 si 35 de cm si lungimea intre 120 si 230 de cm. O persoana cu o inaltime cuprinsa intre 160 si 180 de cm trebuie sa alegaa intre un fular cu o lungime care sa nu fie mai mare de 180 de cm si in caz contrar trebuie sa il lege de mai multe ori.

Un fular pentru femei este diferit de unul pentru barbati iar cele mai multe fulare si esarfe nu sunt facute pentru barbati. In general, pentru ca sunt atat de multe modele de esarfe pentru femei, cele pentru barbati undeori ajung sa ne bage in ceata pentru ca seamna foarte bine cu cele pentru femei. Prin urmare va prezentam principalele aspecte in functie de care putem sa determinam ce tip de fular avem si daca este unul pentru femei sau unul pentru barbati.

Toate fularele care au imprimeu leopard si impreimeuri roz si culori delicate sunt in general pentru femei. Fularele si esarfele care au bolduri sau nasturi sunt tot pentru femei.

Fularele si esarfele facute din fire groase de lana si impletite cu ochiuri mari ce se pot transforma in paturi sunt fulare pentru femei.

Fularele care au elemente in plus precum pompoanele, ciucurii si firele colorate pe ici si pe colo sunt fulare pentru femei.

Fularele care au broderii cu pasari, pisci, caini si alte asfel de elemente sunt tot fulare pentru femei.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.