Cum avem un blog de success?

Cum avem un blog de success?
consultanta Dan Bradu
Share Button

Am discutat in ultima vreme cu multi bloggeri interesati de optimizare SEO si multi din acestia ne-au intrebat mai multe despre cum vedem strategiile de SEO pentru blogurile or, sfaturi de SEO pentru un trafic mai mare si mai de calitate sau cum ii putem ajuta sa obtina un profit mai mare din blogurile lor.

Va prezentam o serie de sfaturi utile in acest sens care se potrivesc perfect atat pentru bloguri cat si pentru site-uriĀ  de prezentare.

In primul rand veti avea nevoie de un domeniu propriu si de hosting. Daca sunteti incepatori inainte de a cumpara numele de domeniu va trebui sa conturati in linii mari cine ar trebui sa fie cititorul blogului pe care il aveti. Puteti sa cumparati numele pentru domeniu de la furnizori foarte buni.

De asemenea este recomandat sa aveti si un hosting preferabil din Romania. Daca aveti useri care vorbesc angleza si nu sunt romani va recomandam sa va orientati spre un domeniu cu extensia .con sau sa aveti si continut in engleza.

Este recomandat sa aveti continutul cat mai pe nisa.

Suntem siguri ca aveti cunostinte in anumite domenii, ca aveti o pasiune ori ca un anumit domeniu va place. In cazul in care se intampla asa puteti sa deveniti unul din cei mai buni din nisa respectiva scriind pe propriul blog tot ceea ce va place.

kurtmann.ro

Daca scrieti ce va place veti avea mai multe avantaje precum: puteti sa deveniti lider de nisa, puteti sa atrageti comercianti care sa va recompenseze in momentul in care scrieti despre ei si faceti reclama serviciilor si produselor, va poate ajuta si in cariera pentru ca un blog bun poate sa fie o carte de vizita pentru un expert in domeniu, si nu in ultimul rand timpul va trece mult mai repede si mult mai frumos in momentul in care faceti exact ceea ce va place.

Puteti sa creeati continut original si puteti incerca sa oferiti solutii la diverse probleme. Asa cum un motor de cautare are scopul de a oferi userilor o experienta perfecta si rezultate cat mai relevante la fel e necesar sa faceti si voi.

Este recomandat sa faceti continut original si nu tradus sau rescris. Daca veti gasi o formula buna cu ajutorul careia sa rezolvati anumite probleme ale oamenilor si ei va vor distribui pe retele de socializare, vor incepe sa scrie la randul lor despre blogul tau si asta va ajuta in general sa obtineti o pozitie mult mai buna pe Google.

Incercati ca pe langa textul original sa puneti si imagini, materiale video sau de ce nu, e-bookuri. Sunt multi oameni care utilizeaza si Google Images si daca veti pune imagini facute de voi veti avea sanse mai mari sa fiti gasiti.

Materialele video se pot pune direct pe YouTube si de acolo puteti include videoclipurile cu embed pe blog pentru ca acest site este unul din cele mai vizitate din lume si poate sa va aduca un trafic urias. Puteti pastra legatura cu cititorii ajutandu-i si raspunzand cat mai prompt la mesaje.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.