HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare cu legume

Crumble de legume cu mascarpone

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii): 

Aluatul “crumble”:

  • 100 g faina alba
  • 50 g unt moale
  • 50 g cascaval ras
  • 25 g nuci macinate

Umplutura de legume:

  • 100 g ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 2 cepe verzi
  • 400 g cartofi
  • 150 ml supa de legume din cub concentrat
  • 25 g unt
  • 100 g mascarpone
  • 1 lingura faina

Pentru a pregati aluatul, se amesteca intr-un bol faina cu untul la temperatura camerei, se framanta cu degetele si se adauga nucile macinate si cascavalul ras. Se faramiteaza cu degetele pana se obtine un aluat sfaramicios cu mici cocoloase.

Ciupercile se taie cubulete, ceapa verde se taie rondele. Cartofii si morcovul se taie si ei cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ceapa si ciupercile si se calesc 5 minute. Se adauga apoi cartofii si morcovul si se mai tin pe foc 10 minute, adaugand din cand in cand cate 1 lingura de supa. Cand s-a pus toata supa, se adauga si branza mascarpone, un praf de sare si de piper si se amesteca incontinu. Dupa alte 5 minute se adauga faina amestecand pentru a nu forma cocoloase.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena sau ceramic, se presara pe deasupra cocoloasele de aluat si se coace in cuptor la 180 de grade timp de 35 de minute.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Biscuiti rasuciti cu vanilie si cafea

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Drob de legume

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci
  • Mancare cu legume

Sufleu de varza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu taitei

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza creata umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza ca la Cluj

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.