Ingrediente:
1 varza taiata in bucatele mici, 250 g faina, 500 ml apa, ulei, jumari dupa gust, sare si piper negru dupa gust.
Se pune faina cu putin ulei la distuit intr-o oala de tuci (se amesteca continuu). Separat se pune la distuit varza pana devine sticloasa. Dupa ce faina a prins o culoare aurie se adauga varza calita si apa. Se amesteca continuu pana este gata ciulamaua. Se serveste cu paine, branza si jumari.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Vitamina C: Tot ce trebuie sa stiti despre importanta ei. - May 19, 2022
- Ce sa ai in vedere cand iti cauti o destinatie de vacanta? - May 16, 2022
- Cel mai simplu cadou pe care îl poți face de Ziua Îndrăgostiților - May 11, 2022
Comentarii recente