HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Chisca la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
  • 500 g pulpa de porc
  • 200 g ficat de porc
  • 200 g splina de porc
  • 100 g slanina afumata
  • un stomac de porc
  • 200 g orez sau crupe de mei
  • o ceapa, 50 ml ulei
  • sare, piper boabe, piper macinat
  • foi de dafin, coriandru
  • ienibahar, cuisoare

Stomacul de porc se curata, se spala bine si se lasa la zvantat. Carnea se da de doua ori prin masina de tocat, iar ficatul, splina si slanina se taie in cubulete cat mai marunte. Orezul sau crupele se fierb in apa cu sare. Se amesteca toate si se condimenteaza dupa plac. Se umple stomacul cu aceasta compozitie, se coase si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si cateva boabe de piper si foi de dafin. Dupa ce s-a fiert si s-a racit, se afuma. Cand trebuie servita, se pune intr-un vas cu ulei si condimente dupa gust, dandu-se la cuptor un sfert de ora, la foc potrivit.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Berbecut marinat

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciulama de miel

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.