HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 1 ceapa, tocata marunt,
  • 3 felii de paine uscata, curatate de coaja,
  • 100ml lapte,
  • 450g carne de vita, tocata,
  • 1 ou, batut,
  • 2 linguri cascaval, ras,
  • 1 legatura patrunjel verde, tocat,
  • faina pentru modelat,
  • 750ml suc de rosii,
  • 1 foaie de dafin,
  • ulei pentru prajit.

Preparare:

Incingeti 1 lingura de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa si caliti timp de 3-4 minute, la foc mic, amestecand continuu. Puneti painea la inmuiat in lapte, timp de 10 minute. Puneti carnea intr-un castron. Stoarceti painea si adaugati-o peste carne. Adaugati ceapa calita, oul, parmezanul si patrunjelul; potriviti de sare si piper. Amestecati cu mainile compozitia pentru a deveni cat mai omogena. Presarati o suprafata cu faina si modelati chiftelute mici, rotunde. Intr-un vas, incalziti sucul de rosii, adaugati 1 praf de sare si 1 foaie de dafin si tineti la cald. Incingeti ulei intr-o tigaie si prajiti jumatate din cantitatea de chiftelute. Adaugati-le in sos.
Prajiti restul de chiftelute si adaugati-le in sos. Fierbeti la foc potrivit, timp de 20 minute. Se servesc cu spaghete.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba cu carne de vita si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.