Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone

Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone

Telefoanele mobile inteligente au reusit incet dar sigur sa ne creeze dependenta dat fiind faptul ca ne ofera posibilitatea de a instala foarte multe aplicatii, pe care le putem folosi in diferite scopuri.

Fiecare persoana isi poate alege smartphone-ul in functie de preferinte si de buget, iar cei care doresc un dispozitiv de ea mai buna calitate, pot opta pentru un model iPhone, care stim cu totii ca este de calitate premium.

Un asemenea dispozitiv, accesorizat cu o folie de protectie pentru ecran si cu carcase iPhone, poate face fata tuturor cerintelor utilizatorilor, mai ales atunci cand acestia folosesc doar aplicatii pentru chat.

Exista o multime de astfel de aplicatii care pot fi instalate pe iPhone, iar acest articol va prezinta cateva dintre ele. Cu siguranta, daca detineti un model iPhone, fie de ultima generatie fie un model care are o oarecare vechime pe piata, merita sa instalati aceste aplicatii.

Messenger

Facebook Messenger este o aplicatie oficiala Facebook pentru cei care nu au nevoie sa verifice fluxul de stiri si vor sa comunice doar cu oamenii. Facebook Messenger este disponibil pentru utilizatorii de telefoane iPhone, Android si Windows.

Va permite sa trimiteti mesaje text gratuite, mesaje vocale , sa atasati videoclipuri scurte, si poze. Chiar si fara un cont Facebook, va puteti inscrie la Messenger si puteti adauga contacte introducand numere de telefon manual sau din lista dvs. de contacte.

Aplicatia ofera un numar mare de autocolante gratuite de utilizat in timpul chatului. Cu toate acestea, sunt disponibile si seturi de autocolante cu plata si pot fi cumparate in aplicatie.

SKYPE

Urmatoarea aplicatie pe scara larga este Skype. La fel ca Messenger, Skype poate fi instalat pe majoritatea smartphone-urilor moderne. Skype este utilizat in principal pentru apeluri vocale si video gratuite. Cu toate acestea, daca conexiunea dvs. nu este atat de buna, puteti utiliza Skype ca mesagerie text. Va permite sa trimiteti fotografii, audio, video si fisiere text.

WHATSAPP

Functioneaza ca mesagerul text implicit, dar utilizeaza conexiunea dvs. la internet, facand astfel comunicarea gratuita. Puteti dicta mesajul cu voce daca este mai convenabil pentru dvs., puteti sa efectuati grupuri, aveti de-asemenea posibilitatea sa efectuati apeluri vocale si sa trimiteti continut media cu aceasta aplicatie.

In ceea ce priveste optiunea suplimentara, WhatsApp va permite sa alegeti un fundal personalizat pentru conversatiile scrise. Este posibil sa alegeti una dintre imaginile disponibile sau sa setati una personala.

VIBER

Principiul de functionare al Viber este aproape ca cel al WhatsApp. Este una dintre cele mai bune aplicatii de mesagerie de pe piata. Aplicatia este disponibila pentru telefoanele iPhone, Android si Microsoft.

Deci nu veti avea probleme in timp ce discutati sau trimiteti fisiere catre alti utilizatori! Viber functioneaza la fel ca si Skype, oferind utilizatorilor sai apeluri vocale si video gratuite.

Aici puteti schimba si fundalul ferestrelor de conversatie si puteti trimite autocolante dragute. Exista o multime dintre ele gratuite, dar puteti sa le alegeti si pe cele platite.

Telegram

Telegram este un mesager popular dezvoltat de Pavel Durov, fondator al retelei sociale populare rusesti VK. Se pretinde ca are cea mai puternica protectie a conversatiilor si datelor dvs. personale.

La fel ca Skype, Telegram se sincronizeaza pe toate dispozitivele dvs. facand posibila pornirea unei conversatii pe un dispozitiv si continuarea acesteia pe altul. Din pacate, nu are optiunea de a efectua apeluri vocale sau video. Cu toate acestea, daca sunteti ingrijorati in privinta securitatii, Telegram este cea mai buna optiune.

IMO

Imo este o aplicatie mica pentru orice tip de comunicare: text, audio sau video. Va ofera apeluri video si audio de buna calitate si va permite sa utilizati mii de autocolante gratuite pentru a va exprima gandurile.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.