Ce faci daca nu iti porneste iPhone-ul?

Ce faci daca nu iti porneste iPhone-ul?
kurtmann.ro
Share Button

In momentul in care esti pe punctul de a cumpara un telefon mobil inteligent nou, in mod evident te vei gandi la faptul ca iti doresti ca dispozitivul pe care vrei sa il detii, sa fie unul cat mai performant, si de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata.

Si este lesne de inteles de ce iti doresti un telefon de la un astfel de producator, daca stai sa te gandesti ca acesta nu se va bloca in timp ce iti ruleaza un joc, sau atunci cand ai deschise mai multe aplicatii. In schimb daca vei alege un model de la un producator mai putin cunoscut, si totodata un model mai ieftin, atunci in mod cert dispozitivul se va bloca destul de des, mai ales atunci cand ai deschise mai multe aplicatii, sau cand iti ruleaza un joc.

Ei bine, si atunci in mod evident iti indrepti atentia spre un model de iPhone, pentru ca stim cu totii cat de performante sunt aceste dispozitive. Trebuie insa sa stii faptul ca desi sunt foarte scumpe si foarte performante, si aceste terminale pot sa intampine anumite probleme de functionare.

Este posibil sa iti cumperi un model nou de iPhone, iar la scurt timp dupa ce l-ai achizitionat acesta sa aiba ecranul negru sau blocat. Daca dispozitivul tau intampina o astfel de problema, in prima faza va trebui sa incerci o repornire fortata a dispozitivului, iar aceasta repornire fortata nu iti va sterge datele salvate in telefon.

Daca ai un model iPhone 7 sau un model iPhone 7 Plus, pentru a reporni fortat dispozitivul vei apasa simultan butoanele Adormire/Trezire si butonul care reduce volumul, si le vei elibera dupa ce va aparea sigla Apple. Daca de exemplu telefonul tau este un model iPhone 6s, atunci daca trebuie sa repornesti fortat dispozitivul vei tine apasate pana la aparitia siglei Apple, atat butonul Adormire/Trezire, cat si butonul principal.

In cazul in care dispozitivul porneste, inseamna ca ai reusit operatiunea. In cazul in care dispozitivul tot nu porneste, atunci in mod cert va trebui sa iti duci dispozitivul la un service unde se efectueaza reparatii iPhone. Se pare ca aceasta ar fi una din problemele cu care se confrunta anumiti utilizatori de modele iPhone, insa cu siguranta si aceste modele pot sa intampine si altfel de probleme.

De exemplu sunt utilizatori care se plang de faptul ca bateria dispozitivului pe care il detin, se descarca foarte rapid. In acest caz este indicat sa inchizi toate aplicatiile pe care nu le folosesi in momentul respectiv. Sunt deasemenea o multime de cazuri in care utilizatorul se prezinta la un service gsm specializat in reparatia dispozitivelor Apple, pentru ca telefonul pe care il detin are display-ul spart.

In mod evident daca dispozitivul ar fi fost protejat cu acele accesorii de protectie necesare, si care trebuiesc cumparate in momentul in care ai achizitionat telefonul, problema spargerii display-ului nu se mai punea in discutie. Pe langa aceste probleme, mai pot sa apara si altele, atat probleme de hardware cat si probleme de software, insa expertii de la service le vor rezolva in cel mai scurt timp posibil.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.