Ce avantaje va poate oferi o poarta automata batanta?

Ce avantaje va poate oferi o poarta automata batanta?
kurtmann.ro

In cazul in care v-ati saturat sa va deschideti si sa va inchideti manual portile, mai ales in conditii meteo nefavorabile, cu siguranta a sosit timpul sa contactati o firma de automatizari porti batante, pentru a obtine o poarta automata.

Portile automate batante vin in intampinarea dvs. cu o serie importanta de avantaje, iar cateva dintre acestea veti putea descoperi in urmatoarele randuri. Dupa ce veti afla informatii despre avantajele acestui tip de poarta automata, cu siguranta veti dori sa aveti o asemenea poarta acasa.

Functioneaza silentios

consultanta Dan Bradu

Portile autoportante functioneaza silentios dat fiind faptul ca ca nu au contact deloc cu solul si nu exista frecare, iar din acest motiv nu exista posibilitatea de a se aduna praf, noroi sau sau zapada pe sina. In plus posibilitatea ca sina sa inghete in cazul acestui tip de poarta este nula. Tinand cont de toate aceste detalii, putem spune ca acest tip de poarta este ideal chiar si pe timp de iarna, pentru ca nu necesita deszapezire.

Au o constructie robusta

Si portile autoportante sunt prevazute cu sina, insa aceasta este sudata pe baza portii. Sustinerea acesteia este realizata cu ajutorul unor carucioare de role, ce au atasate doua sau chiar mai multe perechi de role, insa este necesara prezenta unui bloc solid de beton care sa le sustina. Constructia portii o face foarte rezistenta la rugina, motiv datorita caruia aceasta poarta este folosita foarte mult pentru incintele industriale, dar si in foarte multe spatii comerciale.

Montarea lor este mai usoara

Datorita felului in care este creata poarta, aceasta este mai usor si mai simplu de montat in comparatie cu alte tipuri de porti. O astfel de poarta poate fi montata pe orice tip de teren, dat fiind faptul ca sina nu este amplasata pe sol si nici nu depinde de acesta.

Au o durabilitate mai mare

Portile autoportante au durabilitate mai mare decat celelalte porti atat datorita constructiei lor cat si datorita materialelor folosite la fabricarea portilor, cum ar fi aluminiul, fierul forjat, otelul, inoxul sau otelul zincat galvanizat. In cele mai multe cazuri, acest tip de porti este realizat din cadre de metal, cu grilaj sau plasa. Poate fi utilizat si un bloc de beton pentru asustine si pentru a fixa carucioarele cu role. Din cauza faptului ca sina este suspendata, nu exista risc ca poarta sa rugineasca, iar din acest motiv, durabilitatea portii va fi mult mai mare.

Au un design modern

Pentru realizarea acestui tip de porti se utilizeaza cele mai moderne tehnologii, motiv datorita caruia se obtin design-uri moderne. Aceste porti pot fi adaptate foarte usor in functie de dimensiunile dorite.

Siguranta sporita

Fara doar si poate insa, cel mai mare avantaj al acestor porti automate batante, este acela ca ofera un grad mult mai mare de siguranta decat portile actionate manual.

Asadar, acestea sunt cateva dintre motivele pentru care oamenii aleg sa renunte incetul cu incetul la vechile porti actionate manual, si isi indreapta atentia spre porti automatizate batante.

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.