Ce avantaje ofera castile bluetooth in comparatie cu alte tipuri de casti

Ce avantaje ofera castile bluetooth in comparatie cu alte tipuri de casti

In momentul in care te decizi ca ai nevoie de o pereche noua de casti, poti lua in calcul varianta de a cumpara casti bluetooth, datorita tuturor avantajelor oferite de acestea.

Iata mai multe avantaje si elemente care fac diferenta intre castile bluetooth si alte tipuri de casti.

Calatorii

 Pe drum in transportul public, este mult mai convenabil sa nu ai un cablu agatat de casti pentru ca nu mai risti sa ramai agatat in bare si manere de la scaune, sa pierzi castile din urechi in timp ce alte persoane se agata de ele si lista poate continua. De asemenea, nu trebuie sa iti scoti mereu telefonul sau ipodul din buzunare ori de cate ori firul se agata undeva.

Sport

 In sala de fitness sau in timp ce faci jogging, ascultarea muzicii fara fir este o binecuvantare. Un cablu poate se poate agata de haine in timpul miscarilor rapide si, astfel, poate genera pauze pentru a descurca firele, te pot impiedica sau poti avea un accident nedorit in momentul in care firele raman prinse in banda de alergare de exemplu. Cablul iti va sta mereu in cale si te vei impiedica de el constant.

Uzura

Aproape toate castile cu fir se strica mai devreme sau mai tarziu tocmai din cauza cablului. Sunt si persoane care aleg sa le lipeasca si sa le repare chiar daca ele nu vor mai functiona la fel. Prima care cedeaza este priza jack. Dupa ce le lipesti designul lor nu va fi deloc unul placut. Aceste probleme nu vor aparea niciodata la o casca bluetooth.

Casti cu fir

Singurul avantaj al castilor cu fir devine evident atunci cand calatoresti mai mult – nu trebuie sa le incarci. Cu toate acestea, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa iti incarci playerul MP3 / telefonul mobil  deci tot va trebui sa faci din cand in cand o pauza pentru a incarca aceste dispozitive.

Bluetooth sau cablu: de ce nu ambele?

Nu trebuie uitat un punct important in toate avantajele si dezavantajele: majoritatea castilor Bluetooth pot fi utilizate si prin cablu. Exista si modele de casti bluetooth care vin insotite de cabluri pentru a le putea utiliza si asa. Aceste dispozitive hibride nu au probleme cu conectivitatea. Aceasta ar fi o modalitate de a stabili un compromis rezonabil intre cele doua optiuni.

Un alt mod de a obtine potentialul maxim al ambelor variante este sa cumperi casti Bluetooth pentru deplasari si casti cu fir pentru acasa. Adesea, un singur dispozitiv nu reuseste sa reuneasca toate caracteristicile ambelor tipuri si de aceea investitia in doua perechi de casti poate fi o idee buna. In functie de prioritati, acest lucru poate fi putin costisitor  si de aceea ar trebui sa stabilesti de la bun inceput ce iti doresti de la castile tale.

Tinand cont de toate aceste avantaje este lesne de inteles ca varianta bluetooth castiga in ceea ce priveste confortul si economia. Diferentele de sunet dintre castile bluetooth si cele normale nu sunt mari de unde poti deduce ca ai facut un compromis infim in timp ce ai obtinut cel mai mare nivel de confort.

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.