Cat de performanta este noua gama de masini de spalat rufe de la LG ?

Cat de performanta este noua gama de masini de spalat rufe de la LG ?O sa fii cu adevarat surprins de ce pot sa faca noile masini de spalat rufe LG , insa mai intai vreau sa iti prezint washservice.ro , un service specializat in reparatii masini de spalat .

Pana si cele mai performante masini de spalat rufe pot intampina defectiuni in functionare . Tocmai din acest motiv iti prezint acest service . Serviciile ireprosabile , profesionalismul si tarifele practicate il recomanda ca fiind cel mai bun . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum http://www.washservice.ro .

La inceputul anului 2013 LG anunta cu foarte mare fast noua gama de masini de spalat Direct Drive cu tehnologia 6 Motion . Noile functii inovatoare pentru o spalare silentioasa , nivelul de eficienta energetica si durabilitatea sunt atuu-rile cu care LG se impune in fata concurentei .

Toate electrocasnicele LG sunt de ultima generatie  , extrem de sofisticate si perfect functionale . Pot sa spun ca nu au fost niciodata mai atragatoare .

Ce inseamna de fapt 6 Motion ? Ei bine este o tehnologie revolutionara in 6 faze , si anume :

•    Rotire ( spalare normala ) – aceasta faza este pusa in miscare de o metoda  conventionala de spalare printr-o miscare ampla circulara . Ofera o distribuire si o spalare obisnuita rufelor tale . Este recomandata cu precadere spalarii de zi cu zi a rufelor albe .
•    Urcare-coborare (anti-sifonare) – astfel previne cu succes sifonarea hainelor in timpul spalarii si centrifugarii . In mod normal hainele raman lipite de cuva dupa centrifugare ceea ce conduce la sifonarea acestora .
•    Amestecare – asigura o spalare uniforma  . Detergentul se dizolva foarte eficient in momentul in care este introdusa apa in cuva . Asa ceva nu se intampla in cazul spalarii conventionale , cand mare parte din detergent se depune in partea de jos a cuvei . Pentru a evita situatiile neplacute in care raman urme de detergent pe rufe specialistii LG au gandit un sistem de clatire foarte eficient . Miscarile rapide specifice acestui program sunt capabile sa clateasca si sa indeparteze petele de pe rufe in cel mai eficient mod posibil .
•    Tehnologia 6 Motion protejeaza tesaturile delicate cu ajutorul fazei de leganare . Astfel , spalarea se realizeaza prin miscari usoare care previn cu succes stramtarea si deterioararea hainelor tale preferate .
•     Filtrare ( fara detergent ) – fiecare articol din cuva este umezit la o viteza de 108 RPM . La masinile de spalat normale cu cuva mare apa in care este dizolvat detergentul nu este distribuita uniform , astfel rufele nu sunt spalate la fel de eficient .
•     Rostogolire – ultima faza a tehnologiei 6 Motion ,  asigura un nivel redus de zgomot in momentul in care rufele cad in cuva . Rostogolirea rufelor se produce  sub nivelul apei.
Toate masinile de spalat rufe  din gama 6 Motion sunt dotate cu LG Direct Drive , mai pe intelesul tuturor motorul este atasat direct pe centrul tamburului . Aceasta noua tehnologie ofera utilizatorului :
•    Vibratii minime si stabilitate maxima .
•    Zgomot de frecare zero .
•    Rezistenta maxima – piesele prezinta un risc minim de uzura .
•    Eficienta energetica dusa la extrem . Aplicare motorului direct pe tambur elimina  pierderile de energie intr-un procent incredibil de mare .
O alta tehnologie cu care LG surprinde este Smart Diagnosis . Aceasta tehnologie revolutionara permite aparatului sa comunice in mod direct ,  prin intermediul Call Center , cu un specialist .  In foarte multe cazuri aceasta inovatie poate solutiona problemele masinii de spalat , nefiind astfel necesara deplasarea la un service specializat .

Iata asadar cateva dintre tehnologiile uimitoare dezvoltate de specialistii LG . Sunt convinsa ca daca inca nu ai o masina de spalat LG 6 Motion acum te gandesti foarte serios sa iti achizitionezi una , cat mai curand .

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.