HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
Cum să îți aduci aroma Italiei în bucătărie şi să faci descoperiri culinare neașteptate
Vezi Postarea
  • 3 min
  • Retete Culinare

Cum să îți aduci aroma Italiei în bucătărie şi să faci descoperiri culinare neașteptate?

  • Eduard Nedelcu
  • April 1, 2024
Italia…cu peisajele sale pitorești și cultura sa bogată, este renumită nu doar pentru locurile sale de vizitat, dar și pentru bucatele sale delicioase și variate. Dar ce faci când nu…
Vezi Postarea
Share
Ce se intampla daca mananci prea multa sare
Vezi Postarea
  • 3 min
  • Retete Culinare
  • Sanatate
  • Sanatate

Ce se intampla daca mananci prea multa sare?

  • Eduard Nedelcu
  • November 22, 2022
Exista un motiv pentru care unele restaurante trebuie sa eticheteze sodiul pe meniuri. Sarea nu face doar ca gustul mancarii sa fie mai delicios – este importanta ca organismul dvs.…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 4 min
  • Altele
  • Blog
  • Diverse

Ce trebuie sa stii despre epilatoare?

  • Eduard Nedelcu
  • May 14, 2019
Din moment ce traim in lumea reala, subiectul banilor este intotdeauna implicat atunci cand cumparam ceva de care avem nevoie. Din fericire, epilatoarele nu sunt dispozitive incredibil de costisitoare, mai…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Ingrediente: ceapa (2 buc.), patrunjel (1 legatura), oua (1 buc.), cartofi (600 gr.), untdelemn (80 gr.), faina (1 lingura), lapte (1/2 pahar), apa, sare, oase de vaca (2-3 buc.). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Ingrediente: morcov (1/2 kg.), ceapa (2 buc.), apa (2 l), oua (1 buc.), sare, unt (100 gr.), faina (1-1 1/2 lingura), lapte (1/2 pahar). Mod de preparare: Se curata carotele…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Ingrediente: 3 telini mijlocii, 2 morcovi, 2 bucati patrunjel, o ceapa potrivita, sare, piper. Mod de preparare: Se calesc telina, patrunjelul, morcovul si ceapa in putin ulei, pina la rumenire…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de hrean

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Ingrediente: 30 g faina, 30 g unt sau untdelemn, 1/2 l lapte, 100 ml smintina, zeama de lamiie sau otet, 1-2 linguri cu virf de hrean ras, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant de rosii cu mustar

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Ingrediente: ulei (100 ml), faina (2 linguri), pasta de rosii (150 g), supa (500-600 ml), mustar (2 linguri), cimbru (1 crenguta), busuioc (1 crenguta mica), sare, piper, zahar (2 linguri).…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Ingrediente: ceapa (1), morcov (1), patrunjel (1), ulei (50 ml), vin negru (1 pahar), castraveciori murati (2-3), mustar (1 lingurita), otet (1 lingurita), piper, sare, dafin (1/4 frunza). Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de visine

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Ingrediente: visine (300 g), unt (50 g), faina (50 g), smintina (1 pahar), zahar (1 lingura), sare. Mod de preparare: Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de vin pentru peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Ingrediente: 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de soia

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Ingrediente: ulei (6 linguri), faina (2 linguri), mustar (2 linguri), pasta de rosii, zahar (3 linguri), supa, sare, piper, busuioc, cimbru. Mod de preparare: Cu ajutorul acestei retete nu se…
Vezi Postarea
Share
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.