HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Banita cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

500 g faina pentru coca, 100 g untura, drojdie, un praf de sare, apa cat cuprinde, 50 g unt topit, 1 kg branza, 100 g urda, 8 oua, zahar dupa gust (se poate si fara), 150 g unt sau margarina.

Se framanta faina cu sarea, drojdia si apa pana se obtine o coca obisnuita. Coca se intinde pe planseta, nu foarte subtire (3-4 mm), se unge cu 100 g untura peste care se arunca in ploaie, peste tot, faina (circa 50 g). Se impatureste si se lasa sa se odihneasca la rece 5 minute. Dupa ce s-a odihnit se ia din nou coca, se intinde cat se poate de subtire in diametru de cca. 80 cm. Se da pe razatoare branza, se amesteca cu ouale si zahar dupa gust (se poate renunta total la zahar) si urda. Se pune umplutura peste foaie si apoi se presara untul taiat cubulete. Umplutura se intinde uniform peste foaia de placinta. Se ia de la o margine si se ruleaza cu grija (arata ca un strudel), apoi un capat al ruloului se asaza in centrul tavii, rasucind placinta incepand din centru, sub forma de melc. Se da la cuptorul incins, iar dupa 20 de minute se stropeste cu unt topit.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Foita II (foetaj macedonean nedospit)

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Banita cu praz

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.