Bame de post

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1/2 kg de bame, 2 linguri mari de ulei, 1 ceapa, 4-5 rosii, 1-2 catei de usturoi, patrunjel, piper negru, sare.

Bamele se spala, li se taie coditele, se oparesc bine cu apa fierbinte dupa care se scurg bine de apa. Separat in 2 linguri de ulei se pune la prajit ceapa maruntita, rosiile decojite si taiate cubulete mici fara seminte, usturoiul, patrunjelul, piperul si ultimele se pun bamele. Acoperiti vasul cu un capac si mai lasati totul sa se distuie inca 30 de minute.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.