Aplicatii de control parental cu versiune gratuita pentru a va proteja copiii

Aplicatii de control parental cu versiune gratuita pentru a va proteja copiii

Cat de capabili sunt copiii sa foloseasca telefoanele mobile astazi nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca. Ei au o facilitate coplesitoare de la o varsta foarte frageda. Acestea si alte dispozitive fac deja parte din viata lor, atat personala, cat si academica.

Utilizarea pe scara larga a dispozitivelor electronice inseamna ca parintii trebuie sa fie actualizati si sa mearga cu cativa pasi inaintea copiilor nostri, pentru a-i proteja. Deci, este foarte util sa cunoasteti unele dintre cele mai bune aplicatii gratuite pentru a consolida controlul parental in mod eficient.

Fie ca este vorba de a impiedica copiii sa se agate de anumite aplicatii sau de expunerea lor la continut inadecvat, urmatoarele aplicatii ii pot ajuta pe parinti sa previna problemele. Recomandarea noastra este sa cumperi o husa Samsung care sa te ajute sa protejezi telefonul mai ales atunci cand ai copii aproape.

  1. Kids place

Restrictioneaza modul in care copiii folosesc telefonul afisand numai aplicatiile programate pentru utilizare. Acest lucru ii poate impiedica sa instaleze sau sa descarce aplicatii, sa trimita mesaje, sa se conecteze la alte retele Wi-Fi sau sa faca apeluri. In plus, puteti monitoriza utilizarea pe care copilul o face a mobilului.

Atat pentru a accesa, cat si pentru a iesi din aplicatie exista un numar pin pe care numai parintii ar trebui sa-l stie. Aceasta aplicatie este recomandata copiilor de toate varstele, chiar si celor mai mici, deoarece accepta diferite profiluri de utilizator.

  •  Qustodio

Printre cele mai bune aplicatii gratuite este Qustodio. Acest instrument este destul de complet, deoarece va permite sa controlati tot ceea ce face copilul de pe mobil, computer sau alte dispozitive. De asemenea, aveti optiunea de a limita utilizarea zilnica si de a seta blocuri pentru aplicatii si jocuri.

Este o aplicatie oarecum restrictiva, dar foarte eficienta atunci cand vine vorba de determinarea utilizarii pe care copilul o face retelelor sociale. Prin intermediul acestei platforme, parintii vor putea vedea cu cine vorbeste copilul lor si vor putea citi mesajele. Are chiar si un geolocator. 

Salvati istoricul timp de o luna si includeti un buton de panica pentru a contacta rapid parintii, daca este necesar.

  •  Confident: localizador familiar si control parental

Confident este o aplicatie care va va permite sa aveti grija de familia dvs., datorita dispozitivului mobil (telefon, tableta sau smartwatch). Veti putea localiza dispozitivul si, in caz de urgenta, conectati-va cu camera si microfonul pentru a sti ce se intampla in jurul lor. Atat de usor, cu o singura atingere, veti sti in timp real unde se afla, datorita locatiei GPS si puteti verifica daca este bine copilul, vazand si ascultand ceea ce se intampla in jurul sau.

Daca doriti, puteti, de asemenea, sa activati notificarile pentru a primi intiintari atunci cand persoana pe care o ingrijiti soseste sau paraseste locurile pe care le definiti si puteti vedea istoricul miscarilor sale in ultimele zile.

  •  Norton fam

Acest software de supraveghere informeaza parintii despre ceea ce copiii lor descarca din retea si paginile pe care le viziteaza. Accesul la un anumit continut poate fi blocat, iar programul avertizeaza de fiecare data cand copilul incearca sa intre pe oricare dintre site-urile interzise; in acest fel, parintii pot vorbi cu el daca considera ca este cazul. De asemenea, va permite sa monitorizati mai multe activitati ale diferitilor membri ai familiei in acelasi timp. Este compatibil cu iOS Windows si Android.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.