Varza la cuptor

Share Button

Ingrediente:

  • kaiser (250 g),
  • slanina afumata (250 g),
  • carnati afumati (4),
  • untura (100 g),
  • cepe (4),
  • sare,
  • piper,
  • faina (1 lingura),
  • varza murata (1).

Mod de preparare:

Se inabusa in untura cepele taiate pestisori apoi se adauga costita si slanina, taiate cubulete mici. Se sareaza, pipereaza si se pune boiaua. Se lasa cratita pe foc mic cca 1/2 de ora. Se fierbe orezul in apa sarata, se scurge si se stropeste cu apa rece. Intr-o cratita unsa cu grasime se pune un strat de varza acra tocata, un rind de cirnaciori taiati in rondele, un rind de orez fiert, un rind de costita si slanina cu ceapa, in fine un ultim rind de varza.Smintina se amesteca minutios cu o lingura de faina si se toarna peste varza. Se pudreaza cu boia si se pune cratita pe foc.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.