Varza cu smantana

Share Button

Ingrediente:

  • 1 varza,
  • 150 gr cascaval,
  • 1 lingura faina,
  • 2 pahare smintina,
  • 2 pahare lapte,
  • 200 gr unt,
  • sare,
  • 1 lingura pesmet.

Mod de preparare:

Se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita, unsa cu unt si presarata cu pesmet si cascaval ras. Se toarna peste varza laptele amestecat cu smintina si faina, se presara cascaval ras, pesmet si bucatele de unt. Se rumeneste la cuptor. Se prepara in 35 de minute.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.