Varza cu carne tocata

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 varza,
  • sare,
  • 1 chifla veche de o zi,
  • 2 cepe,
  • 1 lingura de unt moale,
  • 1 foaie de dafin,
  • 750 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita de cimbru uscat,
  • piper,
  • 150g crema de branza,
  • 200ml smantana,
  • 80g de branza Gouda,
  • piper de Cayenne.

Mod de preparare:

Spalati varza, apoi indepartati frunzele de la exterior, alegeti restul de frunze foaie cu foaie si lasati-le timp de 4 minute in apa clocotita cu sare. Scurgeti-le de apa si lasati-le putin sa se raceasca. Indepartati nervurile. Incingeti cuptorul la 180ÂșC. Inmuiati miezul chiflei in putina apa. Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt topit impreuna cu foaia de dafin. Indepartati dafinul si lasati ceapa calita sa se raceasca. Amestecati miezul de chifla cu ceapa, carnea tocata, ouale, cimbru, sarea si piperul. Ungeti o forma de sufleu cu ulei. Alegeti frunzele de varza potrivite si puneti un rand de carne, unul de varza, terminand cu o frunza mai subtire. Amestecati crema de branza cu smantana, branza Gouda, piperul de Cayenne, sarea si turnati compozitia peste tort. Dati la cuptor 40 minute.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.