Varza calita saseasca

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 varza dulce mare,
  • 4 mere,
  • 50ml ulei,
  • 2 cepe,
  • 1 lingurita pasta de rosii,
  • 100g smantana,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 lingurita maghiran,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Varza se curata, se spala si se taie fideluta, apoi se freaca cu sare si dupa o jumatate de ora se stoarce bine de zeama. Ceapa tocata mai mare, impreuna cu merele, curatate de coaja si de miez si taiate betisoare, se calesc in ulei. Cand ceapa a devenit sticloasa, se pun varza si o cana cu apa in care s-a dizolvat pasta de rosii. Cand varza s-a inmuiat se pune maghiranul si se potriveste de sare si piper. Se serveste cu smantana si patrunjel tocat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.