Varza ca la Cluj

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 600 g carne de porc,
  • 2 linguri untura,
  • o ceapa,
  • 150 g orez,
  • o ceasca mare de smintina,
  • 1 kg varza murata,
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea, impreuna cu ceapa taiata marunt, se inabuse intr-o lingura de untura pina se inmoaie. Varza se caleste in restul de untura, adaugind cite putina apa. Orezul se fierbe complet in apa cu putina sare. Intr-un castron rezistent la foc, uns foarte bine cu untura si cu smintina, se aseaza un rind de varza, altul de carne (care a fost amestecata cu orez si smintina), continuind astfel pina cind se termina cu varza. Se da la cuptor 10-15 minute.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.