Tort special de mere

kurtmann.ro
Share Button

Tort cu mere

Ingrediente:

Aluat:

40 g biscuiti, 125 g faina, sare, 75 g unt moale, 50 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat.

Umplutura:

750 g mere, 25 g unt, 2 linguri zahar, scortisoara.

consultanta Dan Bradu

Preparare:

Biscuitii se macina se amesteca cu untul moale si faina pana avem o masa omogena. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia intr-o tava de tort tapetata cu hartie speciala si se da la racit. Pentru umplutura se spala merele, se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se aranjeaza feliile una langa alta. Se presara cu scortisoara. Se topeste untul si se toarna peste mere. Deasupra se presara zaharul. Se pune tava la cuptor 40-45 min. Se taie felii ca de tort si se serveste cu o cafea fierbinte.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

3 Comments

  1. ela

    Abia astept sa incerc reteta , este usor de facut si foarte buna. Multumim ca ati postat-o!

  2. Marinel Padurice

    aoleu cata mancare…. cate prajituri :X … ioi iam iam

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.