Tort de ciocolata cu portocale

Share Button

Ingrediente:

  • unt (125g),
  • oua (4),
  • zahar pudra (125g),
  • faina (60g),
  • ciocolata (100g),
  • coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare:

Se freaca untul spuma, se adauga pe rand cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa pe marginea masinii. Se mai adauga coaja rasa de lamaie si cele 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa bine cu unt. Cand s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra se rade o bucatica de ciocolata, presarand toata suprafata tortului.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.