Tort de cafea

kurtmann.ro
Share Button

Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:

  • 6 oua,
  • 6 linguri apa,
  • 12 linguri zahar,
  • 7 linguri faina,
  • 5 linguri cacao,
  • 1 praf de copt,
  • 100gr cafea facuta la Preso,
  • 1 unt,
  • 400 gr frisca Hulala.

Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma, se adauga 6 linguri de apa, 12 linguri zahar, 7 linguri faina, 5 linguri
cacao si un praf de copt. Se pune in tava unsa si se coace. Crema se face din: 4 albusuri,1
lingura faina, 100 gr cafea facuta la Preso, 8 linguri zahar, se pune in bain marine pe foc. Se
lasa pana se ingroasa putin crema. Se raceste. Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste
unt. Se face un sirop din 100 gr apa, 4 linguri zahar, 1 plic de zahar vanilat si putin rom. Dupa
ce se raceste se insiropeaza blatul. Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca si se
presara ness peste frisca.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.