Tocana de varza cu carne de porc

Share Button

Ingrediente:

  • 600 g carne de porc,
  • 1 farfurie cu virf varza murata,
  • 1-2 linguri untura,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingurita boia.

Mod de preparare:

Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului. Intr-o oala de lut, se fierbe varza, spalata in mai multe ape si taiata marunt, cu putina apa, pina cind se inmoaie. intre timp, in untura fierbinte se caleste ceapa taiata in bucaĆ¾i mici, avind grija sa se adauge cite putina apa calduta
pina cind carnea este fiarta. Se adauga varza si se lasa pe foc 10-15 minute.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.