Tavu Gogsu

Share Button

Timp de preparare: 50 min
Ingrediente:

  • un piept de pui,
  • 150 gr orez,
  • 60 ml apa,
  • 1 l lapte,
  • 240 gr zahar,
  • o lingurita chimen

Mod de preparare:
Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se
rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se raceasca. Se lasa orezul in apa calduta timp de 2 ore, dupa
care se scurge si se pune in robot, pina se farimiteaza. Se amesteca orezul cu laptele si se lasa
pe foc cinci minute sau pina se ingroasa. Se adauga fisiile de piept de pui. Se mai lasa 5
minute. Se face focul mic si se adauga zaharul, dupa care se lasa vasul pe foc pina cind acesta
se topeste. Se pune in castronele si se presara chimen. Se serveste rece

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.