Tavce Gravce

Share Button

Ingrediente:

500 g fasole, 1 kg ceapa, 200 g ulei, 4 ardei uscati, cateva foi de dafin, sare, un pic de piper negru si rosu.

Fasolea se fierbe in apa pana cand boabele sau inmuiat. Intre timp luam ceapa o tocam marunt si o calim un pic, dupa care se pune putina sare si se aduga boiaua si piperul negru. Intr-un vas de lut se pune un rand de ceapa, un rand de fasole, astfel incat deasupra sa fie ceapa. Peste toate se toarna apa in care a fiert fasolea. Dupa aceea se pun deasupra ardeii uscati si foile de dafin si asa se pun in cuptor la copt pana cand a mai ramas doar putina apa in vas. Se serveste calda, dar se poate servi si rece, ca garnitura la cotlete de porc si chiftele.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.