Tartine cu pate de ficat

Share Button

Ingrediente:

  • franzela,
  • pate de ficat,
  • masline,
  • gogosari,
  • maioneza,
  • smintina groasa,
  • rosii mici.

Mod de preparare:

Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari. La pateu, se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smintina groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel. Cu aceasta compozitie, se pot umple rosii mici. Se taie cite un capac fiecarei rosii in partea coditei si se scoate mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in cornet impermeabil cu sprit crestat la capat, ca cel pentru ornat cu frisca. Se introduce spritul in rosie si, printr-o singura apasare, aceasta se umple; deasupra se termina cu o rozeta foarte decorativa. Se servesc ca aperitiv.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.