Tarta cu lapte de pasare

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 1 pachet aluat fraged,
  • 400 ml lapte,
  • 300 ml frisca nebatuta,
  • 3 oua,
  • 150 g zahar,
  • 1 baton de vanilie,
  • 4 linguri Maizena (Zeamil),
  • unt cat o nuca pentru uns forma.

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de tarta. Intepati aluatul din loc in loc cu o furculita si asezati-l in forma cu partea intepata in jos. Taiati batonul de vanilie in doua (pe lung) si radeti miezul cu un cutit. Bateti ouale cu zaharul pana ce incep sa se albeasca, adaugati zeamilul, miezul de vanilie si pe urma laptele si frisca, batand usor cu telul ca sa nu faca spuma. Turnati compozitia in forma, tineti-o 30 de minute la cuptor, reduceti temperatura la 180 grade Celsius si lasati tarta sa se coaca inca o jumatate de ora. Serviti-o calduta sau rece.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.