Tarta cu ceapa

Share Button

Ingrediente:

  • 250g branza de vaci,
  • 400g faina,
  • 6 linguri lapte,
  • 1 ou,
  • 9 linguri ulei,
  • sare, piper, un plic praf de copt,
  • 1,5kg ceapa,
  • 400g smantana,
  • 4 oua,
  • nucsoara macinata,
  • 200g cubulete de bacon.

Mod de preparare:

Se framanta un aluat din branza de vaci, lapte, ou, 7 linguri ulei, sare, piper, praf de copt. Se lasa la rece 30 min. Cuptorul se incinge la 200 grade. Se taie rondele ceapa si se caleste cca. 10min. in 2 linguri ulei. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se intinde aluatul intr-o tava unsa, formandu-se o margine inalta. Se aseaza inauntru compozitia de ceapa si se presara deasupra bacon. Se coace 30 min.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.