Tarator

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

2 castraveti, 500 g de iaurt, un strop de sare, 1/2 lingura de otet, 3 catei de usturoi, 50 g de nuci, 10-20 g ulei, patrunjel (pentru ornat).

Se spala si se decojesc castravetii, se taie in fasii scurte si subtiri si se pun intr-o farfurie pentru salata. Se presara cu sare dupa care se adauga iaurtul, otetul si usturoiul. Toate acestea se amesteca bine, si se adauga nucile si uleiul. Se pune pe farfurie si se orneaza cu patrunjel dupa gust. Se serveste rece. Uleiul nu este obligatoriu si nu trebuie adaugat neaparat nici otetul in tarator.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.