"Talmes-balmes" cu oua

Share Button

Ingrediente (pentru 8 persoane):

  • 8 oua fierte tari,
  • 1 legatura ridichi,
  • 2-3 legaturi ceapa verde (coditele),
  • 25 g salata verde,
  • 150 g sunca de Praga,
  • 1 borcanel de Capere,
  • 200 g smantana,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce.

Nota:

Sunca si caperele se pot inlocui cu 100 g de scrumbie (file) si un mar mic, taiat cubulete.

consultanta Dan Bradu

Mod de preparare:

Se curata ouale si se taie marunt. Ridichile se toaca, coditele de ceapa verde se taie rondele, salata – fasii subtiri, iar sunca de Praga – cubulete. Se amesteca toate ingredientele astfel pregatite cu caperele si smantana, se condimenteaza si se servesc cu paine neagra.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.