Taitei cu lapte

Share Button

Ingrediente:

  • 1 l lapte,
  • 60 g taitei,
  • 50 g zahar,
  • zahar vanilat.

Mod de preparare:

Cind laptele clocoteste se pun taiteii in forma de ploaie, amestecind mereu cu lingura sa nu se lipeasca uni de altii. Taiteii se lasa la fiert cca 10 min, amestecind din cind in cind. Inainte de a lua cratita de pe foc se pune zahar dupa gust si putin zahar vanilat. Cind taiteii s-au racit, se desarta in farfuriute de compot, se servesc calzi sau reci.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.