Supa dulce

Share Button

Ingrediente:

  • rosii (1 kg),
  • cepe (2),
  • scortisoara (1/4 lingurita),
  • apa (1 1/2 l),
  • vin alb sec (1/4 l),
  • oua (2),
  • zahar (5 lingurite),
  • sare.

Mod de preparare:

Rosiile rupte in bucati se pun la fiert in apa cu cepele taiate pestisori, sare, scortisoara si zaharul. Dupa ce au fiert se dau prin sita si se adauga vinul fiert separat in care s-au pus galbenusurile. Albusurile se bat spuma, se ia cu lingura o cantitate mica si se pune la fiert in supa care clocoteste pe foc mic.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.