Supa de sparanghel

Share Button

Ingrediente:

  • sparanghel (1/2 kg.),
  • smintina (150 gr.),
  • oua (1 buc.),
  • apa (2 l),
  • sare,
  • unt (50-60 gr.),
  • faina (1/2 lingura).

Mod de preparare:

Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna citeva linguri de supa. Dupa citeva clocote, se toarna in supa si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se bate un ou si smintina si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.