Supa de legume de iarna

Share Button

Ingrediente:

  • morcov (3 buc.),
  • telina (1 buc.),
  • pastarnac (2 buc.),
  • ceapa,
  • patrunjel,
  • varza (2 foi),
  • praz (2 buc.),
  • apa (2 1/2 l),
  • sare,
  • suc de rosii (200 gr.),
  • untdelemn (1-2 linguri),
  • piper.

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se aseaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cand clocoteste se pune si garnitura care consta in: gris, orez, galuste. Se mai lasa sa fiarba 10-20min. Pana cand garnitura respectiva este fiarta.

kurtmann.ro

Servire:

Se rastoarna supa in castron si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.