Supa de gris rumenit

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • morcov (1/2),
  • cartof (1),
  • gris (1 lingura),
  • unt (10 g),
  • sare,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare:

Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara. Grisul se clateste intr-un vas smaltuit, fara grasime, pina cind capata o culoare galben-inchis. Cind incepe sa se rumeneasca, se stinge cu supa de legume, se amesteca usor ca sa nu se adune, se sareaza, apoi se pune sa fiarba 8-10 minute, se sareaza, apoi se pune sa fiarba 8-10 minute. Se ia de pe foc, se serveste cu untul si verdeata deasupra.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.