Supa de conopida

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • conopida (1 buc.),
  • smantana (150 gr.),
  • unt (50 gr.),
  • faina (o lingura),
  • sare,
  • oua (1 buc.),
  • apa (2 l).

Mod de preparare:

Se spala bine conopida, se curata de frunze si se rupe buchetele, apoi se pune cu apa si sare la foc. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pun cateva linguri de supa, se lasa sa clocoteasca si se toarna in supa. Se continua fierberea la foc domol, pana cand conopida este bine fiarta. Se drege cu ou si cu smantana si se presara patrunjel verde tocat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.