Supa de chimen

kurtmann.ro
Share Button

3 l apa, zarzavat de supa, 1 lingura chimen, 1 lingura unt, 1 lingura faina, sare, 6 felii de paine taiate cuburi.

Se fierbe in apa o lingura de chimen si zarzavat de supa. Se prajeste usor o lingura de faina cu o lingura de unt si se stinge cu zeama strecurata. Se lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste de sare. Se serveste cu cuburi de paine prajita in unt. Supa este mai gustoasa daca se inlocuieste apa in care se fierbe chimenul, cu zeama de carne.

Sursa: Sanda Marin

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.