Sufleu de cartofi cu somon afumat

Share Button

Ingrediente (4 portii):

  • 1kg cartofi,
  • 4 oua,
  • 350g smantana,
  • 2 linguri faina,
  • 1 lingura patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 30g unt,
  • ½ legatura marar,
  • 250g branza de vaci,
  • 8 bucati de somon afumat.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 de grade. Curatati cartofii, spalatii si dati pe razatoarea mare. Bateti cu telul ouale cu 200 g smantana, faina si patrunjel. Adaugati cartofii rasi si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tigaie cu ulei, asezati cartofii si neteziti. Puneti deasupra bucati de unt. Coaceti in cuptorul incins aproximativ 40 de minute. Spalati mararul. Lasati-l sa se scurga si tocati-l. Amestecati cu smantana ramasa si branza de vaci, apoi adaugati sare si piper. Taiati felii sufleul de cartofi si adaugati somon si branza de vaci cu smantana. Ornati cu frunzulite de marar.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.