Stiuca umpluta

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (pentru 1 kg stiuca):

  • 1 felie piine alba,
  • 1/2 pahar ulei,
  • 2 oua,
  • patrunjel verde,
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 4 cartofi de marime potrivita,
  • 2 litri apa.

Mod de preparare:

Se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune deoparte. Carnea se ia de pe oase, se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba, muiat in lapte si stors. Umplutura se freaca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare. Pielea se stoarce bine, apoi se umple cu umplutura si se da forma de stiuca. Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi si oasele de peste. Cind pestele este gata, se pune pe platou, se toarna pe deasupra zeama strecurata si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti in zeama.

Servire:

Se serveste rece cu lamiie sau calda cu unt proaspat sau cu sos de rosii.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.