Spuma Cappuccino

Share Button

Ingrediente: o ciocolata menaj, 2 linguri ness, 4 albusuri, frisca, 2 linguri zahar
Preparare: Se dizolva in 2 linguri apa nessul si se pune pe foc impreuna cu ciocolata pt a se topii. Separat cele 4 albusuri se bat spuma cu zaharul pina ce spuma este tare si zaharul s-a dizolvat. Cind ciocolata si nessul s-au racit se amesteca usor cu albusurile pina se incorporeaza perfect. Compozitia rezultata se pune in 6 cupe de inghetata si se orneaza cu frisca si ciocolata rasa. Inainte de servire se recomanda sa stea la frigider 30 min

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.