Specialitate greceasca

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 300g telemea de oaie,
  • 200ml ulei de masline,
  • 50g masline verzi,
  • 50g masline negre,
  • 2 lingurite cimbru,
  • 1 ardei iute de culoare rosie, taiat marunt,
  • un buchetel de marar.

Mod de preparare:

Se taie telemeaua in cubulete si se pune impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Se amesteca, avand grija sa nu se sfarame telemeaua, apoi se pune la frigider, timp de 20 minute. Ardeiul iute se elimina, daca mancarea este preparata pentru copii, se poate inlocui cu arde gras.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.