Spanac la cuptor

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg de spanac,
  • 50 g de unt,
  • 200 ml de smintina,
  • 50 g de pesmet,
  • ulei,
  • sare,
  • 3-4 catei de usturoi.

Mod de preparare:

Spalati foarte bine spanacul, puneti-l la fiert in apa clocotita, lasati sa fiarba 20 de minute, dupa care il rasturnati in strecuratoare. Intr-o cratita, puneti unt sau ulei la foc mic. Adaugati usturoiul, lasati 1 minut, luati vasul la o parte, puneti spanacul si amestecati totul bine. Deasupra turnati smintina, apoi pesmetul, rumenit 1 minut in putin ulei. Dati cratita la cuptorul incalzit in prealabil si lasati 10-15 minute cu foc potrivit. Serviti spanacul drept garnitura la ochiuri, chiftele, fripturi.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.